pihlajankevari

pihlajankevari

14.12.2010

Levylautasella: My Country Vol.2


Taas on tullut aika nostaa stetsoni kohti korkeuksia ja kiljahtaa ilmoille Jiiii-Haaaa.
Heinäkuun alussa kirjoitin Plokkariin ilmiöstä nimeltä My country – Greatest country music on the planet. Nyt on taas aihetta juhlaan sillä kirjaston kokoelmasta löytyy uutuutena samaisen otsakkeen Vol.2.

Tälläkin kertaa 32 kappaletta country-musiikin parhaimmistosta laittavat molempien jalkojen varpaat takomaan lattiaa. Kokoelman laadinnassa on varmasti ollut vaikeutena valita seuraavat kappaleet jotka saisivat suomalaiset jammaamaan. Country on genrenä suomalaisille vielä varsin uusi tuttavuus. Vaikka monenlaisia yrityksiä on ollut vuosien varrella, kyllä aito amerikkalainen country on sitä oikeaa. Suomalainen perusiskelmä on kautta aikain ottanut vaikutteita tästä Ameriikan perinnemusiikista, mutta josko nyt vihdoin ja viimeinen se olisi rantautumassa Suomeen omana itsenään.

Onnistunut läpileikkaus tuoreeseen countryyn on taas saatu kasaan kahdelle cd:lle. Mikäli tuo Vol.1 kokoelma kolahti, ei tämä kakkonenkaan tule kylmäksi jättämään. Tuttuja esiintyjiä, tuttuja kappaleita ja todellisia countryn supertähtiä levyn täydeltä.

Tutustu ja ihastu, alkuvaiheessa stetsonikin on vielä vapaaehtoinen.

-TimoN-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti