pihlajankevari

pihlajankevari

9.12.2010

Katri ja Mari vinkkaa, osa 2Mary Hogan – Ihan kivat kasvot

Kirja käsittelee monille tytöille tärkeää asiaa: painoa. Mukaan mahtuu kyyneleitä, onnistumisia, rakkautta ja kaipuuta. Mielestäni kirja oli mielenkiintoinen ja se opettaa, että ei tarvitse olla laiha ollakseen kaunis.


Joanna Nadin - Hanki Elämä, Rachel Riley
Päiväkirja tyyliin teini-ikäisen tytön elämästä kertova kirja. Pidin erityisesti kirjailijan kirjoitustyylistä. Kiinnostava kirja


Ritta Jacobson – Afrodite ja kuolema
Kirjassa päähenkilön ystävä löytyy murhattuna eli siis kirjassa tutkitaan murhaa. Suosittelen kirjaa mysteereistä ja jännityksestä pitäville. Mielestäni se oli jännittävä.


Reijo Mäki – Vares ja kaidan tien kulkijat
Päähenkilö Vares lähtee tutkimaan murhaa kahdenvirranmaahan pohjanmaalle. Pidin kirjailijan päähenkilölle luomasta itsevarmuudesta. Jännittävä kirja


Eija Laitinen – Neljän biisin bändi
Kirja kertoo kahdeksasluokkalaisen Lauran kahdeksannen luokan lopusta ja kesästä. Kirjailija viestittää jollain tapaa, että aina kannattaa unelmoida, vaikka unelmat eivät aina toteutuisikaan.


-Mari Laitamäki-


-------------------------------------------------------------------------------------------


Erlend Loe – Supernaiivi

Aikuisten miesten kasvutarinat ovat niitä parhaita ja tämä ei ole mikään poikkeus. Kaikissa yksinkertaisuudessaan nerokas ja hieno kirja


Nikki Sixx – Heroiinipäiväkirjat
Viihdyttävän karua ja mielenkiintoista luettavaa. On se aina jännää lukea kuinka joku vetää naamariin kaikkia mahdollisia nappeja ja viettää mukavan joulun istuskellen nakuna kuusen alla ase näpeissä.


Legs McNeal – Please kill me : Punkin sensuroimaton esihistoria
Kirja joka vie suoraan asian ytimeen ja lörpöttelee siinä sivussa kaiken tarpeellisen ja tarpeettomankin. Mikä parasta kaikki (yeah right, no ainakin melkein…) on totta.


Joe Ambrose – Iggy Pop, Raakaa voimaa
Kuten tuli jo edellä mainittua, on se niin mukava lukea kirjoja joissa toinen toistaan jännempiä nappeja ynnä muita aineita ”eksyny” jännien ihmisten käyttöön. Auttaa aina jos vielä sen lisäksi on hullu ja vielä hyötyy siitä.


Marilyn Manson – Helvettiin ja takaisin
Sisältää tarinan etenemisestä, Brian Warnerista Marilyn Mansoniksi. Kaikkea maan ja taivaan väliltä ja jämerää elämänkatsomusta


-Katri Kuittinen-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti