pihlajankevari

pihlajankevari

3.11.2014

Lehtisali, palveluksessanne!

Lehtisalin lasiovissa on uusi logomme.
Pääkirjaston lehtisali herättää ajoittain keskustelua Kurikka-lehden palstoilla, niin tänäkin syksynä. Seuraamme keskustelua ja kehitämme palvelua.

Pääkirjaston remontin yhteydessä lehtisali muutti uuteen paikkaan. Toiset asiakkaat toivoivat tilaa, jossa tavata tuttuja ja keskustella päivän uutisaiheista. Toiset taas toivoivat hiljaista tilaa, jossa keskittyä lukemaan. Molemmat tilat ovat nyt käytettävissä. Lehtisalista löytyy sohvanurkkaus, jonka ääressä voi viihtyä ja jakaa ajatuksia. Vieressä on hiljainen huone, jossa voi olla omassa rauhassa.

Syyskuussa saatoimme lisätä lehtisalin aukioloa, kun kauan odotetut lasipakkaovet lehtisalin ja kirjastosalin välille valmistuivat. Lehtisali voi olla avoinna, vaikka kirjasto muuten olisi vielä suljettu. Lehtisalin ovat avautuvat aamuisin nyt jo kello 9.30. Lehtisalille tuli lisää aukioloaikaa puolitoista tuntia. Asiakkaat ovat löytäneet uuden mahdollisuuden ja kävijöitä on riittänyt heti aamusta alkaen.

Lehtisalin aukioloa on tarkoitus vielä jatkaa. Saimme valtionavustusta kulunvalvonnan ja valvontakameroiden hankkimiseen. Lehtisaliin voi tulla lähitulevaisuudessa omatoimisesti entistä aikaisemmin ja viipyä myöhempään.

Lehtisaliin tulee tänä vuonna 27 eri sanomalehteä ja lähes 150 aikakauslehteä. Tilattavista lehdistä voi esittää toiveita henkilökunnalle. Lehtisalin tietokoneella on käytettävissä ePress-palvelu, jossa voi lukea 174:n kotimaisen sanomalehden näköisversiot sähköisenä.

Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita lehtisaliin!

Kirsti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti