pihlajankevari

pihlajankevari

1.7.2010

Kranniis on kaikki paremmin


Musiikillisia tuntosarviani alkoi kuumottaa ja aistin voimakentässä jotain outoa. Asiaa hetken tutkittuani huomasin että Krannit-kirjastojen musiikkivalikoimasta löytyi jotain uutta, jotain hyvää, jotain erikoista ja jotain kaipaamaani. Kirjauduin Arenaan ja laitoin Kauhajoen kirjastosta tilaukseen My country Vol.1 albumin. Levyn kansi povaa suurin elkein: The Greatest Country Music On The Planet.

Musiikin suurkuluttajana odotin tietenkin paljon tältä tupla cd-kokoelmalta. Vapisevin ja innostunein sormin laitoin ensimmäisen levyn soittimeen, asetin kuulokkeet korvilleni ja painoin PLAY-nappia. Komeus pamahti käyntiin perinteisellä nykypäivän countryllä, Kenny Chasney : Don´t happen twice –kipaleella. Pehmeä startti laittoi jo odottamaan mitä tuleman pitää. Mitä pitemmälle levyä kuuntelin sitä tyytyväisemmäksi tulin, eikä mennyt montaakaan minuuttia kun huomasin oikean jalan varpaani läpsyttävän lattiaa musiikin tahtiin. The Greatest Country Music On The Planet– lause saattaa olla hyvinkin totta.

Kokoelmalevy sisältää meille suomalaisille melko tuntemattomia artisteja tunnettujen tähtien seassa. Mikäli vähääkään on kuunnellut kyseistä genreä tai sattunut katsomaan YLE tv1:n kerran vuodessa lähettämää Country Music Awards –gaalaa on esiintyjissä ja kappaleissa paljon tuttua. 32 kappaleen paketti sisältää hyväntuulista musiikkia, joka sopii ehdottomasti kesään ja tarkemmin mietittyäni tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tunnetuimpia artisteja levyllä ovat Carrie Underwood, Tim McGraw, Brad Paisley, Brooks & Dunn ja tietenkin Country musiikin jättiläinen Alan Jackson.

Yhteenvetona voinkin sanoa että, My Country -tupla cd on tasaisen hyvä paketti ja loistava läpileikkaus nykypäivän country musaan. Suosittelen lämpimästi tutustumaan. Levy löytyy Kauhajoen ja Isojoen kirjastoista.

Nostan stetsonini ilmaan ja huudan, ”JIII-HAAAA”.
-TimoN-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti