pihlajankevari

pihlajankevari

6.7.2010

Helle hyväilee - ja kirjastolaiset hikoilee

Suomi on nirvanassa. Kolmekymmenen asteen hellelukemat saavat meidät, katajaisen kansan jurot edustajat sekaisin, jopa hämmennyksiin. Kauanko tätä jatkuu? Tämä viikko? Koko kesä? Säätiedotuksia seurataan silmä tarkkana ja korva pitkällä. Ne jotka lomailevat, suavat naatiskella koko rahan eestä, haastelisi savolainen. Totta joka sana.

Onneksi kirjastolaiset pitävät asiakkaistaan huolen helteidenkin aikaan, ovemme ovat auki koko kesän. Ja tapahtumiakin riittää : kirjastoauto kurvailee kahtena tiistai-iltana kurikkalaisten iloksi torille ja Meijerin rantaan. 6.7. klo 18-20 torilla vietetään tori-iltaa lasten naamiaisteemalla ja 13.7. kirjastoauto parkkeerataan Meijerin rantaan samaan aikaan. Tuolloin ohjelmassa on lasten piknik-ilta, kukin omin eväin ja viltein varustettuna. Kirjastoautosta voi lainata sopivaa kesälukemista ja vanhan kirjastokortin voi samalla vaihtaa uuteen, upeaan Krannit –kirjastokorttiin. Ja kaikki tämä ilmaiseksi! Ja sikäli mikäli pikkukolikot painavat liikaa shortsien takataskussa, myymme edullisesti kirjastosta poistettuja kirjoja kumpanakin iltana.

Satu- ja lukupasseja saa täytellä koko kesän aina 16.8. saakka. Siihen mennessä kirjastoon palautetut passit osallistuvat kivojen palkintojen arvontaan. Passisi voit noutaa joko kirjastosta tai kirjastoautosta. Passeja täytellään niin Kurikassa kuin Jurvassakin.

Satuilua ja loruilua on luvassa Kurikan ja Jurvan kirjastoissa piknik-teemaisesti heinäkuun lopulla. Kirjaston nurmikolle voi tuoda oman viltin ja eväitä, ja samalla lauletaan, leikitään ja luetaan tarinoita. Jos taivaalta ripsahtaa vettä, pidetään piknik kirjaston sisätiloissa.
Kurikassa piknik pidetään torstaina 22.7. klo 11 ja Jurvassa perjantaina 23.7. klo 11.

Nautitaan ihanasta, lämpimästä Suomen suvesta – nähdään kirjastossa!

-iipu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti