pihlajankevari

pihlajankevari

25.4.2013

Kirjahaaste #3

1.      Kirja joka muutti elämäsi? Lapsena lukemani  L.M. Montgomeryn Anna-kirjat ja Runotyttö-kirjat johdattivat minut matkalle kirjojen maailmaan. Anna-kirjoja oli kotona kirjahyllyssä, liekö äitini peruja. Isä taas osti lahjaksi meille kolmelle tyttärelleen  Runotyttö-kirjoja.

2.      Kirja joka teki sinut hilpeäksi, kevytmieliseksi, huikentelevaiseksi? Tuomas Kyrön Miniä ainakin hymyilytti! Varmaan on monia muita kirjoja, joissa on ollut ainakin hyvää huumoria. Yleensäkin muistan kauhean huonosti kirjojen nimiä.
3.      Kirja jota parhaillaan luet? Parhaillaan luen Joanne Harrisin kirjaa Persikoiden aikaan. Kirjaa on mainostettu monissa lehdissä ja olen myös lukenut samaan sarjaan kuuluvan Pieni suklaapuoti-kirjan.

4.      Kirja jonka aiot lukea? Olen varannut kirjastosta Katja Kallion Säkenöivät hetket ja Per Pettersonin Hevosvarkaat. Luin äskettäin Katja Kallion kirjoittaman kirjan Synnintekijä, mikä oli ihan mukavaa luettavaa. Hevosvarkaat-teos taas on Jurvan lukupiirin listalla, lukupiiriläisitä joku suositteli tätä.

5.       Kirjan henkilö, jonka haluaisit tavata? Kenet kirjan henkilön haluaisn tavata, enpä ole tullut miettineeksi! Ehkäpä kaikki ne elämää ymmärtävät, viisaat ja rohkeat naiset, joita kirjojen hahmoissa on  ollut. Miksikö? Sen kukin arvatkoon...

Kaarina Hautala
hallintojohtaja
Kurikan kaupunki

 Lue myös Plokkarista harjoittelijamme Heinin mielenkiintoinen kirjoitus Annan jäähyväiset viimeisestä Anna-sarjan kirjasta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti