pihlajankevari

pihlajankevari

31.8.2010

Kurikan kirjastojen kesän lukukisa päättyi!


Kurikan ja Jurvan kirjastoissa kisailtiin hieman uudistetulla muotilla lukukampanjan merkeissä. Kisa oli tarkoitettu kaikille 1995 tai myöhemmin syntyneille lapsille. Ideana oli kerätä passeihin leimoja: aina yhdestä luetusta kirjasta sai yhden leiman. Passit leimattiin kirjastoissa kirjoja palautettaessa ja kun se tuli täyteen, sen sai jättää kirjastoon ja napata mukaan uuden. Satupasseihin leimoja keräsivät 2004 tai myöhemmin syntyneet lapset, lukupassia täyttivät 1995-2003 syntyneet lapset.

Kummassakin kirjastossa uudenlainen lukukampanja otettiin mainiosti vastaan: Jurvassa satupasseja palautettiin 35 kpl ja lukupasseja 24 kpl. Kurikassa satupasseja määräaikaan 16.8. mennessä oli
palautunut 27 kpl ja lukupasseja 46 kappaletta.

Onnetar suosi satupassien palkintojenjaossa seuraavia lapsia Jurvassa: Josefin Tiittanen, Miko-Matias Wörlund, Eetu-Oskari Wörlund sekä Leena Öysti. Lukupassia täyttivät onnekkaasti Jurvassa Mira Kakkuri, Vilma Peltola, Kyösti Sjöberg sekä Silja Öysti.

Kurikassa onnetar suosi seuraavia satupassia ahkeraan täyttäneitä: Elsa Luoma, Hertta Luoma, Tiia Kantoniemi, Tuuli Penttinen sekä Juho Saari. Lukupassiarvonta suosi seuraavia: Emil Ikäheimo, Emmi Keski-Nikkola, Petra Kuusisto, Elmeri Pohjois-Koivisto ja Viivi Tuomisto.

Kiitos kaikille lukukisaan osallistuneille ja onnea voittajille!

-iipu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti