pihlajankevari

pihlajankevari

8.5.2012

Tanssiva Klovni ja ämpäripino


Kurikassa vietettiin sateen tihkuisena huhtikuun viimeisenä torstaina Satutuokion kevätjuhlaa. Kurja sää ei menoa onneksi haitannut, vaan mukaan oli päässyt liki kuusikymmentä lasta ja aikuista. 

Ohjelmassa oli kevääseen ja vappuun mukavasti liittyen Tanssiva Klovni, joka baletin ja teatterin keinoin, rekvisiittaa apuna käyttäen, esitti mitä moninaisinta ohjelmaa. Tanssivassa Klovnissa yhdistyvät miimiset sketsit ja klassinen baletti. Esityksessä on mukana erilaisia esineitä esim. ämpäri, pumppu, kitara ja taikaköysi joiden olemus ja käyttötarkoitus ovat klovnille hieman epäselviä. Esityksen aikana klovni oivaltaa omalla tavallaan esineiden merkityksiä, ja katsojat saavat ihmetellä esineiden monia käyttötarkoituksia. Vuorovaikutus lasten kanssa oli taattu, aikuisiakaan unohtamatta.

Klovnin roolissa taituroi Tampereelta kotoisin oleva Tero Lehtimetsä, jonka taitavat hypyt, piruetit ja klovnin hassutukset saivat iloisen ilmeen niin lasten kuin aikuistenkin kasvoille. Lehtimetsä on opiskellut Suomen Kansallisoopperan balettikoulussa ja suorittanut tanssiopintoja mm. Lontoossa ja Pariisissa.  Hauskan ja liikuttavan esityksen lisäksi saimme vielä nauttia upeista kollaaseista, joihin Tero oli koonnut tietoa baletin historiasta.


Sydämellinen kiitos Tanssivalle Klovnille mukavasta Satutuokiosta!

Satutuokiot jatkuvat Kurikassa taas syyskuussa. Ihanaa kesää kaikille!

iipu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti