pihlajankevari

pihlajankevari

16.8.2011

Kesätyöntekijän tervehdys

Hei!


Nimeni on Tiina ja tämä on kolmas kesä kun olen kesätöissä Kurikan kirjastossa. Opiskelen Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ja jouluna minusta, toivottavasti, tulee ihan oikea kirjastotäti. Onkin ollut korvaamatonta päästä kartuttamaan työkokemusta ja vielä omassa rakkaassa kotikaupungin kirjastossa. Olen nauttinut jokaisena kesänä ja osa kiitoksesta kuuluu juuri teille asiakkaille, jotka haastatte tiedonhakukysymyksillä ja piristätte päivää hymyllä tai kiitoksella.

Tänä kesänä olen päässyt todistamaan kirjaston uudistamista. Kun kirjoja piti alkaa siirtämään pois remontin tieltä, huomasi vasta kuinka paljon niitä oikein onkaan. Yleisin kysymys asiakkaiden huulilla onkin ollut: ”Mihin ne kaikki kirjat laitetaan”. Tiukkaa ehkä hiukan teki, mutta aineisto mahtui varastoihin ja käsikirjastoon, osittain laatikoihin pakattuna, eikä työhuoneissakaan ole säästytty ahtaudelta, mutta onneksi kaikki on väliaikaista.

Nyt pidän kirjaston lehtisalia auki kaupungintalon kellarissa. Vielä tällä viikolla ehdit tulla tervehtimään minua ja lukemaan lehtiä. Ensi viikolla aloitamme toivottavasti kirjojen siirtämisen takaisin hyllyihin.

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti