pihlajankevari

pihlajankevari

16.3.2010


Tiskin takaa tuumailtuna.

Mikäli omaan, itse luotuun ja kiireiseen aikatauluun sattuu tulla joskus lovi, kannattaa se käyttää ehdottomasti rauhoittumiseen ja ympäristön tutkimiseen. Itselleni niin kävi viikonloppuna. Hämmästyttävää miten tämä ympäröivä maailma onkaan taas muuttunut. Kevään ääniä ja tuoksuja on havaittavissa joka puolella.

Entä se lähestyvä kesä sitten.? APUA!

Tästä huomiosta panikoituneena tein itselleni lupauksen. Tänä tulevana kesänä aion nauttia sen ihanuudesta. Vihreästä ruohosta, sateen jälkeisestä tuoksusta, auringon noususta ja tietenkin supisuomalaisista kesäharrastuksista kuten saunomisesta ja flanellihantuuki päällä mettänrantaan kattelemisesta kun taustalla grillissä tirisee rasvainen, vähemmän terveysvaikutteinen käristemakkara.


Vankasta päätöksestäni huolimatta pelkään, että nautinto lähestyvästä keväästä tulee jäämään olemattomaksi ja saattaa se kesäkin karata käsistä. Mutta näin lumen keskellä, se ei ole ajatuksena lainkaan hassumpi.

”Ihmiselämän salaisuus ei ole siinä, että vain elää, vaan siinä, mitä varten elää.”
-Fedor Dostojevski-

-TimoN

1 kommentti:

  1. Blogin kuvallinen anti on viime aikoina ollut kerrassaan huikea! Eikä toki sanallisessakaan valittamista, etenkin kun grillaus ja Dostojevski on onnistuttu liittämään yhteen :)

    -PR

    VastaaPoista