pihlajankevari

pihlajankevari

31.5.2012

Kaikkea uutta kirjastossa!

Kesän tullessa myös kirjasto on uusiutunut. 

Joko sinä olet käynyt tutustumassa?


Uutuuskirjat ovat saaneet kaksi uutta "hyrrää" josta on helppo ja mukava poimia kesälukemista. Myös äänikirjat ovat löytäneet uudet telineet ja myös uuden paikan.

Nyt ei myöskään tarvitse enää lähteä kotiin kahville, sillä uusi kahviautomaattimme palvelee 1€ hintaan. Valittavana on peruskahvista Espressoon sekä teestä kaakaoon. Maista rohkeasti ja ihastu makuihin.Kauniina kesäpäivänä ei välttämättä huvita kököttää sisällä, ei myöskään kirjastossa. Nyt voit napata lehden tai kirjan kainaloon ja mennä nauttimaan auringosta kirjaston uusille pihakalusteille. Nautinnon voipi kruunata vaikka ostamalla automaatista kupposen kuumaa mukaansa.


Kun ovesta asetelet kirjastoon sisään niin silmäsi osuvat isoon televisioruutuun. Televisiota ei ole hankittu Kauniiden ja rohkeiden takia vaan tiedottamaan siitä mitä kirjastossa tapahtuu tulevaisuudessa. Tapahtumat, ilmoitukset ja tietoa kirjaston palveluista löytyy nyt siis vaivattomasi ja ajantasaisesti InfoTV:n ruudulta.

Muistathan, kirjasto palvelee myös kesällä arkipäivisin! Tule piipahtamaan ja lainamaan luettavaa, katsottavaa sekä kuunneltavaa kesäksi.

-TimoN-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti