pihlajankevari

pihlajankevari

11.7.2013

Kirjahaaste #71. Kirja joka muutti elämäsi? Kirja, joka muutti elämäni on yksinkertaisesti Aapinen. Muistan elävästi ensiksi sen harmistuksen ja häpeän tunteen, kun selasin kansakoulun 1. luokalla Aapistani ja löysin sieltä joulupukista ja tontuista kertovan sadun, jonka olisin halunnut lukea juuri sillä hetkellä ja keskellä oppituntia. Monet luokkatovereistani varmasti jo osasivatkin lukea mutta minä en. Silloin tajusin, mihin lukutaitoa tarvitaan ja millaisia mahdollisuuksia se avaa, eikä aikaakaan niin opinhan minäkin sen taidon.

2. Kirja joka teki sinut hilpeäksi, kevytmieliseksi, huikentelevaiseksi? Eeva Kilven pieni punainen runokirja. En muista tarkkaan kirjan nimeä mutta rakkaudesta sen kaikki runot kertoivat.

3. Kirja jota parhaillaan luet? P.D. James : Syystanssiaiset

4. Kirja jonka aiot lukea? Voi, kaikki ihanat Maria Langin dekkarit, joita säilytän kesämökillä ja joita      joka kesä luen aina vaan uudelleen. Toki vuoroaan odottaa myös muistelmateos Volter ja Hilja.

5. Kirjan henkilö, jonka haluaisit tavata? Haluaisin tavata venetsialaispoliisin komissaario Guido Brunettin vaimon Paolan ja toivoisin pääseväni hänen ruokapöytäänsä.

Leena Muurimäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti