pihlajankevari

pihlajankevari

15.3.2012

Musiikkiosasto - portti uusiin maailmoihin

Klikkaa kuva isommaksi ja hämmästy...

Pääkirjaston perimmäinen osasto koki viime syksyn remontin yhteydessä renessanssin. Entinen käsikirjasto muuntautui taide- ja musiikkiosastoksi, josta löytyvät kaikki taiteen ja musiikin kirjat, nuotit, cd-levyt, populaarimusiikin LP-levyt sekä musiikkilehdet.

Taide- ja musiikkiosastolla voi myös rentoutua musiikkia kuunnellen. Uudet mukavat sohvat ja nojatuolit ovat löytäneet talven mittaan suosionsa. Taidelainaamon teokset on sijoitettu taidekirjojen läheisyyteen.

Kerran kuukaudessa osastolla kokoontuu musaklubi, jossa kuunnellaan ja pisteytetään biisejä ennalta sovitun teeman mukaan. Tähän mennessä klubi on jutustellut mm. elokuvamusiikista ja omista suosikkibiiseistä. Klubiin mahtuu myös uusia jäseniä. Kysy lisää pääkirjastosta Paulalta tai Timolta (sähköposti paula.ronni(at)kurikka.fi tai timo.nevala(at)kurikka.fi).

Naxos - klassista vaikka kotoa!

Uutuutena kirjastossa on käytössä Naxos-musiikkipalvelu. Verkkomusiikkipalveluun voi kirjautua vaikka kotikoneelta omalla kirjastokortilla. Naxoksen musiikkikirjasto sisältää pääosin klassista musiikkia, mutta jonkin verran myös klassista ja etnomusiikkia. Tarkemmat kirjautumisohjeet löydät täältä.

Tervetuloa katsomaan, mihin kaikkeen musaosaston ikkuna aukeaakaan...
Paula R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti